5 lengste Grand Slam -tenniskamper i historien

For 8 år siden på Wimbledon spilte John Isner og Nicolas Mahut den lengste tenniskampen i historien.

Kampen fortsatte i tre dager og gikk over 11 timer og 5 minutter med Isner som vant 70-68 i siste sett.

Sluttresultatet lød: John Isner def. Nicolas Mahut 6–4, 3–6, 6–7 (7–9), 7–6 (7–3), 70–68

Bortsett fra US Open har ingen av de tre andre Grand Slams et siste sett uavgjort, derfor fortsetter kampen til en av spillerne har en to-spillers ledelse i siste sett.

John Isner og Kevin Anderson spilte tidenes nest lengste Grand Slam-kamp, ​​og kampen endte på 6 timer og minutter, og kom på toppen

La oss ta en titt på de 5 lengste Grand Slam -kampene i historien

#5 Novak Djokovic vs Rafael Nadal, Australian Open 2012 Final - 5 timer og 53 minutter

Denne kampen gikk ned som en av de beste kampene i historien med hensyn til kvaliteten på tennis mellom begge spillerne.

Til slutt var det Novak Djokovic som kom på topp på 5 timer og 53 minutter for å vinne sin tredje Australian Open -tittel.

Interessant nok hadde kampen bare en uavgjort pause - i det fjerde settet, men på grunn av tennisstilen til begge spillerne, fortsatte kampen i flere timer og endte godt over midnatt.

Begge spillerne var så slitne etter finalen under presentasjonen etter kampen at de fikk stoler å sitte på. Spanjolen Nadal hadde en pause i siste sett, men Djokovic klarte seg tilbake for å utligne stillingen til 4-4. Han brøt Nadal i 5-5 og serverte deretter kampen for å vinne siste sett 7-5.

Resultat: Novak Djokovic def. Rafael Nadal 5–7, 6–4, 6–2, 6–7 (5–7), 7–5.

Relaterte linker: Timeplan for Australian Open 2020

Populære Saker

Rafael Nadal og Ash Barty mangler kanskje US Open, men tidligere mester Andy Murray og Kim Clijsters har sikret seg plassene i trekningen.

Andy Murrays US Open-kampanje endte med et tap i andre runde mot Felix Auger-Aliassime.

Slik kan du streame Time 100 -spesialtilbudet online, og sendes tirsdag 22. september kl. 22.00 ET/PT på ABC.

Katter er naturlig energiske og nysgjerrige dyr og trenger lekende stimulering for å holde seg lykkelige og sunne. De vil ofte signalisere eierne at de vil spille gjennom ledetråder som plutselige bevegelser, utvidede pupiller, flate ører, frosne ...

Vandring er en fin måte å tilbringe tid utendørs og få mye mosjon. Selv om du kanskje er ivrig etter å dra ut i villmarken, vil du ta deg tid til å forberede deg på turen og holde deg trygg og komfortabel. Selv om du bare skal ut på en ...