Irland vs USA Rugby Live Stream: Hvordan se på nettet i USA

Irland vs USA Rugby

Getty

Etter en historisk seier over New Zealand sist helg, ser Irland ut til å fullføre en feiring av Guinness Series 2018 på lørdag når de møter USA Eagles på Aviva Stadium i Dublin.

For de i USA som ønsker å se, er kampen planlagt til å starte klokken 13.30. ET. Selv om det ikke vil bli sendt på TV hvor som helst i USA, kan du fortsatt se en direktesending av kampen på datamaskinen, telefonen eller strømmenheten via ESPN+ , den nye digitale streamingtjenesten fra ESPN som sender dusinvis av internasjonale rugbykamper.

Du kan registrer deg for en gratis 7-dagers prøveversjon av ESPN+ her , og du kan deretter se en direktesending av Irland vs USA på datamaskinen din via ESPN.com, eller på telefonen, nettbrettet eller strømmenheten via ESPN -appen.

Hvis du ikke kan se live, er alle spill-inkludert Irland vs USA-som streames på ESPN+, også tilgjengelige for å bli sett på forespørsel via ESPN.com eller ESPN-appen.

Forhåndsvisning

Guinness -serien 2018, en trio med internasjonale høstlandstestkamper, har så langt gått så godt som mulig for Irland. Teamet til Joe Schmidt begynte tingene med en seier på 28-17 over Argentina og fulgte deretter opp med en massiv 16-9 seier mot New Zealand sist helg.

Det kan bare ha vært Irlands andre seier i historien mot All Blacks, men det var også den andre i de tre siste kampene mot hverandre. Det var en enorm seier da irene nr. 2 fortsetter å tette gapet på New Zealand for topplasseringen i verden.

Fra å gå fra en avgjørende seier mot det beste laget i verden til en kamp mot et USA -lag som fremdeles bare er 13. på rangeringen, er Irlands største mål lørdag å beholde fokuset i en kamp der de er sterkt begunstiget.

(Schmidt) leter bare etter at vi skal være kliniske og bringe den samme kanten som vi har brakt de tre siste testene, senter Stuart McCloskey sa . Det er viktig å ikke la vårt nivå falle inn i dette spillet.

Irlands lag forventes å se mye annerledes ut enn det som nettopp tok ned All Blacks. Det var Rob Kearney, James Ryan og Kieran Marmion, som alle startet mot New Zealand blant syv spillere som ble fritatt fra troppen og vil slutte seg til sine provinser. Som sådan vil dette tjene som en sjanse for mindre brukte spillere til å tjene en vanlig vaktliste.

Vi har trent sammen i utgangspunktet i tre eller fire uker, liksom det andre strenglaget, sa McCloskey. Du må klare deg med det ... alle må være klare til å gå opp til målet hvis de trengs.

Når det gjelder USA, kommer de inn i denne kampen etter en imponerende seier på 31-5 over Romania i Bucuresti forrige helg.

Vi er veldig fornøyde med prestasjonen i dag. Jeg synes dette var noen veldig tøffe forhold mot et ganske godt rumensk lag, og gutta våre holdt seg veldig godt til oppgaven, USAs hovedtrener Gary Gold sa . Det var tett ved pause, men vi gjorde det vi måtte gjøre i andre omgang og kjempet veldig bra. Vi tålte ganske mye press fra dem i andre omgang, spesielt på scrumtid, men gutta holdt seg veldig bra, og vi er veldig glade for å ha vunnet.

Seieren forbedret USAs seiersrekke i testkamp til ni og hjalp dem med å gå opp til nr. 13 på verdensranglisten. Men ting vil bli betydelig vanskeligere for Eagles på lørdag i Dublin, ettersom de har gått seiersløse i ni all-time-kamper mot Irland.

Disse to lagene møttes i fjor sommer i New Jersey, med Irland ruller til en seier på 55-19 .